Prats de Lluçanès. Santa Eulàlia de Pardines. Pessebre UEP

(Cal afegir un parell més de quilòmetres a les dades que dona wikiloc, ja que vam iniciar la ruta al camí de Santa Eulàlia de Pardines i la vam tancar abans d'arribar a Santa Llúcia)
Compartiu aquesta ruta ;)

Itinerari

(Cal afegir un parell més de quilòmetres a les dades que dona wikiloc, ja que vam iniciar la ruta al camí de Santa Eulàlia de Pardines i la vam tancar abans d’arribar a Santa Llúcia)


Aquest pessebre ha sigut fet per la Montse Borralleras amb l’objectiu que els Xics de la UEP el poguessin acabar de completar. Vista la situació provocada per la Covid, esperem que tot fent una caminadeta, cadascú el pugui visitar pel seu compte i si es vol, aportar-hi algun present, alhora que desitgem retrobar-nos ben aviat!


Per arribar al pessebre tenim dues opcions:


a. Per als més menuts o per a qui no pugui caminar, des de la carretera de Sant Feliu Sasserra (B-431) a tocar de la Farinera, agafem el camí de Sant Eulàlia de Pardines i tot just entrar-hi, trobem una clariana que ens permet deixar-hi el cotxe. Allà mateix, a l’esquerra, pel pas del vailet (recordem a tornar-lo a tancar), trobem un rètol i unes cintes penjades als arbres que ens porten al pessebre.


b. Sortir de Prats caminant i seguir pel camí de Santa Eulàlia de Pardines que s’agafa a tocar de la Bassa dels Bous.

A l’església de Santa Eulàlia, continuar pel camí ample direcció a la Farinera i abans d’arribar a la carretera de Sant Feliu, a la dreta, es troba el corriol que porta al pessebre.

Un cop visitat, tornar a pujar a dalt del camí ample direcció a l’embassament del Gorg de les Canyes, tot continuant pel corriol que passa per sobre del Molí de Galobardes.

Seguir per sota la casa de Galobardes pel sender local (blanc i verd) cap a la Font del Clotet, travessar el rec i continuar pel sender local que ens mena a Santa Llúcia i d’allà a Prats.

Maria i Josep
son a l’establia
i els xics de la UEP
caminant hi van.

Hi porten l’estel,
Hi porten joguines,
xais i pastors
i molta alegria!

(Montse)

Des de la Unió Excursionista Prats us desitgem Pau, Salut i moltes caminades!

Llocs d'interès

03/06/2022 09:37

Pardines-Pessebre

Copy the following HTML iframe code to your website:

  • Distance Instructions
Label
  • Distància 4 km
  • Durada 0 s
  • Velocitat 3.0 km/h
  • Altitud mín. 0 m
  • Altitud màx. 0 m
  • Ascens 179 m
  • Descens 201 m