Unió Excursionista Prats de Lluçanès

Caminada Popular 2015

El passat diumenge 20 de setembre, va tenir lloc una nova edició de la Caminada Popular, que darrerament organitzem un any en versió diürna, i l´altre nocturna.

La sortida i l´arribada eren al Passeig, al davant de cal Bach.

Els participants tenien dues opcions de recorregut: un de llarg de 20 km., que és el que varen fer la majoria, i un altre de més curt de 11´5 km., adreçat a la quitxalla i als menys avesats a fer  caminades llargues.            

Els recorreguts passaven pels termes municipals de Prats de Lluçanès, Sta.Creu de Joglars-Olost, St. Martí d'Albars i Lluçà.

Els punts d´interès més destacables per on  transcorria la Caminada són: santuari de Lurdes, casa i capella del Marçal, font del Marçal, balma dels Gitanos, font del Bullidor,Marcusses, goles i pont de Fumanya, el Verdaguer, pantà del Garet (espai xarxa custòdia del territori), monestir de Lluçà ( es podien visitar l´església, el claustre i les pintures romàniques), mirador del castell de Lluçà, el Vilaró, balma i font dels Bous, cal Bornac, font de Campdesoler, forn d´obra de la Casanova del Grau, font de la Teula, font de les Coves, font del Raig i font del Ramon o del Rercer.

 

Tots els punts d´interès estaven indicats, i en la majoria d´ells s´hi van posar panells explicatius amb informació de l´indret. El recorregut passava per espais d´interès paisatgístics, culturals o històrics, emblemàtics del territori.

L´itinerari resseguia diversos corriols, i passava per indrets molt interessants i poc freqüentats, alguns d´ells desconeguts per la majoria dels participants.

Vàrem comptar amb la col.laboració del Consell Comarcal d´Osona, en concepte d´activitats esportives de caràcter supramunicipal.

L´Ajuntament ens va facilitar  les fotocòpies publicitàries, i taules i cadires pels controls i avituallaments.

També vam tenir el suport de diversos voluntaris pels controls, avituallaments, i pel codicionament del recorregut, (treballs de desbrossa i marcatge)

 

A tots ells, gràcies per la seva col.laboració.

Caminada 2015 cartell

caminada2015_ (15)caminada2015_ (16)

caminada2015_ (25)caminada2015_ (26)

 

Més fotos a la GALERIA DE FOTOS:

http://www.unioexcursionistaprats.com/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=122:caminada-popular-2015&Itemid=89

 

UEP

 
Estas a: Inici Noticies Noticies UEP Caminada Popular 2015