Presentació

30 anys caminant junts!

L'Entitat

Els orígens de la UEP es remunten a l’any 1988, quan una colla de gent aficionada al muntanyisme i a les caminades s’uneixen amb l’objectiu d’organitzar una caminada popular a Prats de Lluçanès.

Es varen aprovar els estatus pel registre d’entitats esportives de la Generalitat de Catalunya en l’assemblea general de socis celebrada l’11 de novembre de 1991

Des d’aquells temps, fins avui, s’han anat fent activitats relacionades amb l’excursionisme i la muntanya i que han anat variant segons les tendències de cada època.

Objectius

La Unió Excursionista Prats, té com a objectiu bàsic el foment, el desenvolupament i la pràctica de l’activitat física i esportiva en el medi natural. Alhora que s’incentiva el coneixement, valor i estima per la natura i el país en totes les seves vessants.

Activitats

Primer divendres de mes

El primer divendres de mes, al vespre, ens reunim al l’Espai. Obert a tots el socis.

Últim diumenge de mes

L’últim diumenge de mes, sortida de grup, tant pot ser a una muntanya com a algun indret d’interès del nostre país. Obert a tothom qui disposi de la targeta de federat i estigui en condicions de fer aquest tipus de recorreguts.

Sortides

A partir de propostes de diversos socis, es fan sortides de diferents modalitats. Aquestes, solen ser espontànies i, depenent del lloc i del temps, decidides a última hora.

Fotografia

Concurs de fotografia coincidint amb la fira de St. Jaume a finals de juliol.

Audiovisual

Audiovisual de temàtica de muntanya o esportiva dintre dels actes de la Fira de Santa Llúcia.

Ens agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració escrivint algun article de les vostres sortides i enviant alguna fotografia per tal de publicar-les, tant a la pàgina web com a l’instagram i el facebook.

”Us esperem a participar en les reunions i també a l’enviament de propostes i comentaris.”

Serveis

Préstec de material

Adreçat als socis i prioritzant sempre les sortides organitzades directament per l’entitat.
- Cascs
- Grampons
- Raquetes
- Piolets
- Bastons
- Tendes
- Talabarts

Tramitació de les llicències de la FEEC

Un cop la FEEC obre la tramitació, es comunica als socis per correu electrònic

Fer-se soci

Ompliu les dades